Najnovija Aksa sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Aksa akcije:

Aksa

Naziv prodavca : Aksa
Sajt : www.aksa.rs
Kontakt : + 381 11 208 43 88

Aksa kids Mega store je lanac specijalizovanih prodavnica  koji je već 20 godina sinonim za radnju u kojoj budući roditelji i roditelji mogu pronaći sve što im je potrebno na jednom mestu za njihovo dete.

U ponudi AKSA radnji je  kompletan asortiman za prvo opremanje novorođenčeta, veliki izbor bebi i dečje odeće i obuće za uzrast do 12 godina, kao i bogata ponuda kozmetike, knjiga i igračaka za decu svih uzrasta.

Asortiman čine 30.000 artikala i više od 300 poznatih robnih marki za decu. Neke od njih su Chicco, Pampers, Huggies, Disney, Mam, Nuk, Avent, Nuby, Nivea, Becutan, Nestle, Milupa, Hipp, Juvitana, Frutek, Nip, Graco, Maclaren,Cybex, Peg Perego, Hauck, Inglesina, Nania, Quinny, Puerri, Plebani, Dirkje, Wow...

Samo u Aksa radnjama možete kupiti kvalitetnu dečju odeću pod robnom markom Lillo&Pippo koja obuhvata dve kolekcije Baby i Kids. A pred kraj kalendarske godine, možete izabrati novogodišnje paketiće ili poklon vaučer za kupovinu u Aksa radnjama.

U Aksi je usluga na prvom mestu, prodavci su obučeni i edukovani, odlično poznaju karakteristike proizvoda i  njihovu upotrebu, tako da u svakom trenutku mogu da vam preporuče pravi izbor za vašu kupovinu. Da bi se mladim majkama i očevima olakšala prva kupovina, u Aksi se besplatno deli DVD izdanje i spisak za prvo opremanje bebe.

Pored Aksi radnji u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Šapcu i Kragujevcu, svi zainteresovani mogu kupovati i u Aksa on line radnji www.aksa.rs gde je za iznose iznad 2.000 dinara omogućena besplatna dostava na kućnu adresu na teritoriji Srbije.

Spisak prodavnica Aksa