Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže CBT akcije:

CBT

Naziv prodavca : CBT
Sajt : www.cbt.rs
Kontakt :

CENTAR BELE TEHNIKE - Počeci i ciljevi

Prvi CBT prodajni salon - "Centar bele tehnike" otvoren je 1996. kao osnova Moskomerca, preduzeća koje se bavi uvozom, maloprodajom i veleprodajom najkvalitetnijih svetskih brendova bele tehnike, kućnih aparata i audio-video opreme.
Centar bele tehnike (CBT) je vremenom postao sinonim za prodavnicu bele tehnike. Mi želimo da postignemo i više od toga. Svojim potrošačima želimo da omogućimo mesto koje će im ponuditi elitne robne marke i vrhunsku uslugu. Posle 15 godina iskustva i stečenog poverenja, CBT pristupa novoj razvojnoj fazi - širenju svoje prodajne mreže po celoj Srbiji.

CENTAR BELE TEHNIKE - Vaše želje i mogućnosti, naše rešenje

Imperativ CBT-a je kvalitet u maloprodajnoj ponudi, kao i kvalitet u komunikaciji sa kupcima.

CBT - ovi prodajni saloni nude širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega, odnosi na ''pametnu tehniku'' - samostojeću i ugradnu tehniku, kućne i kuhinjske aparate, klima uređaje, audio-video opremu, telefoniju, uređaje za grejanje i dodatnu opremu.
CBT je ekskluzivni uvoznik renomiranih brendova HANSA i ELICA, a zastupnik je i brendova kao što su AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, HOTPOINT- ARISTON, INDESIT, LG.

Pored ovih, u CBT-ovim prodajnim salonima možete kupiti kućne aparate i drugih poznatih proizvođača.

CBT saloni predstavljaju koncept prodaje koja će u budućnosti garantovati:

* Vrhunske komercijalno-tehničke savete klijentima, odnosno, naš prodavac je, ujedno, i tehničko-komercijalni savetnik

* Široku lepezu proizvoda, odnosno super brendove po super cenama

* Specijalno servisiranje robnih marki čiji smo uvoznici i koordiniranu saradnju sa ovlašćenim serviserima robnih marki koje se takođe mogu naći u našoj ponudi

* Društveno-socijalnu angažovanost

Spisak prodavnica CBT