AiK SHOP

Kuda u kupovinu


Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže ComTrade Shop akcije:

ComTrade Shop

Naziv prodavca : ComTrade Shop
Kontakt :

ComTrade Shop - lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju IT proizvoda i dodatne opreme, prenosnih telekomunikacionih uređaja i digital home enterteinmenta osnovan je 2005. godine.

Poznati smo po stalnom ulaganju dodatnog truda kada je u pitanju kvalitetna usluga i zadovoljstvo kupaca. Veliki broj korisnika prepoznaje ComTrade Shop kao mesto na kome su potpuno zaštićeni i gde uvek mogu računati na najkorektnije uslove. Upravo iz tog razloga je ComTrade Shop postao sinonim za dobru kupovinu i vrhunsku uslugu.

ComTrade Shop je uvek tamo gde su korisnici. Prateći moderne poslovne trendove i razvoj novih tehnologija, ComTrade Shop se odlučio da obezbedi ekskluzivne lokacije u najvažnijim tržnim centrima velikih gradova. Na svakoj od ovih lokacija nalazi se prodajni objekat velike kvadrature, koji po svom asortimanu proizvoda daleko prevazilazi sve prodavnice sličnog tipa u regionu. Ovi objekti tako postaju više od obične prodavnice – ComTrade Shop je pravo mesto na kome možete saznati šta je novo u svetu tehnologije, testirati i uporediti različite proizvode i pronaći upravo takav uređaj kakav odgovara Vašim potrebama i Vašem budžetu. Takođe, stalne akcije, različite kupovne olakšice i pokloni su naš način da kupcu izađemo u susret i olakšamo put do željenog proizvoda. Odlična logistička podrška i najsavremeniji softver za poslovnu komunikaciju omogućavaju svim objektima da funcionišu kao deo jedinstvene mreže i obezbede besprekornu komunikaciju i protok informacija 24 časa dnevno.

Od nedavno, u sklopu našeg shop-a u TC Ušću u Beogradu otvoren je i Samsung shop in shop, jedinstvena prodavnica ovog tipa. Na jednom mestu možete pronaći najatraktivnije modele Samsung proizvoda i to uz poklone kojima nećete odoleti.

Spisak prodavnica ComTrade Shop