Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Cool Shop akcije:

Cool Shop

Naziv prodavca : Cool Shop
Kontakt : 011/366-0144, 366-0146

SERVISNO PRODAJNI CENTAR COOL SERVIS postoji 15 godina, osnovana je 1998. godine sa sedištem u Ulici Grčića Milenka 4, u Beogradu, gde se i danas nalazimo. Profil firme se sastoji isključivo od maloprodaje i besplatne distribucije tehničke robe na teritoriji cele Srbije.

Rastom tržišta i zahteva naših mušterija 2002. godine otvaramo novi maloprodajni objekat u Ulici Sarajevska 9, a potom 2006. godne treći po redu u Sarajevskoj 76.Godine 2007 u decembru osnivamo  preduzece pod nazivom  COOLSHOP DOO .

Pozicionirani na tri lokacije uspevamo da postignemo značajne rezultate u prodaji sa 15 zaposlenih, budemo primećeni na tržištu i opravdamo poverenje koje nam je pruženo. 2009. godine otvaramo novi objekat četvrti po redu. Na lokaciji Vozdovački kružni put 125. COOLSHOP  VOZDOVAC  U zelji za daljim širenjem maloprodajne mreže tražimo novu lokaciju na lokaciji Cerak - Vidikovac - Žarkovo - Novi Beograd. 

Naša poslovna politika se sastoji u tome da svu robu kupujemo direktno od dobavljača po najboljim uslovima i da najbolje uslove prenesemo na naše kupce u maloprodajama, gde im možemo garanovati najnižu cenu, originalno poreklo robe, fabričke garancije i tehničku podršku.

Ono po čemu želimo da se razlikujemo od drugih je: domaćinski odnos i briga prema kupcu, gde kupac na jednom mestu može obaviti  komplet kupovinu, uključujući  i prevoz i montažu aparata.

 

Naši vodeći partneri:

GORENJE d.o.o (bela tehnika i mali kućni aparati klima uređaji)

FUJITSU  VIACOM VS d.o.o  (klima uređaji, toplotne pumpe, vrv sistemi)

BEKO  S&S ELECTRONIKA d.o.o (bela tehnika, klima uređaji, tv i lcd)

WHIRLPOOL d.o.o (bela tehnika i klima uređaji)

BOSCH  BSH KUCNI APARATI d.o.o (bela tehnika, mali kućni aparati)

CANDY HOOVER d.o.o   (bela tehnika usisivači)

Kao i oficijalni uvoznici robnih marki LG, SAMSUNG, INDESIT, ARISTON, KONČAR, GALANZ, MIDEA, CROWN,  VOX, QUADRO TERMORAD , ALFA...

Partner voznog parka          MERCEDES BENZ - SRBIJA 

Partner softverskih resenja  My office d.o.o

Partner web design-a          Web Factory

Partner telefonije                Mt:s  Telkom Srbije

Nasa banka                       Societe Generale banka, Credit Agricole banka

Nasa pumpa                       MOL 

Nasa kurirska sluzba           AKS EXPRESS KURIRSKA SLUZBA

Spisak prodavnica Cool Shop