Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Dexy co akcije:

Dexy co

Naziv prodavca : Dexy co
Kontakt : (+381 11) 715-98-20

Kompanija Dexy Co posluje od 1996. godine i lider je u uvozu i distribuciji  najaktuelnijih svetskih igračaka a ujedno ima i široko razvijenu mrežu najpoznatijih maloprodajnih objekata za decu. Sa ekskluzivnim pravom da na teritoriji Srbije, a  za pojedine brendove i u ex Yu regiji, zastupa najjače i najaktuelnije svetske kompanije za decu poput MGA, Hasbro, LEGO, Disney pliš, Tomy, Burago, Majorette, Zapf, Revell i mnoge druge, u mogućnosti je da potvrdi svoju lidersku poziciju. Profesionalnost, iskustvo, predanost i inovativnost su osnovne karakteristike svih zaposlenih. Aktuelni trendovi na tržištu uslovili su da Dexy Co proširi svoje poslovanje kako na teritoriji Srbije tako i na ex Yu teritorije. 


Od 2007. godine Dexy Co razvija sopstvenu maloprodajnu mrežu Dexy Co Kids. Do sada je otvoreno 20 maloprodajnih objekata i jedna outlet prodavnica,  i to u najvećim gradovima u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Subotici, Somboru, Šapcu, Pančevu, Kruševcu, Mladenovcu i Jagodini, a u planu je i stalno širenje maloprodajne mreže. Svi prodajni objekti su kategorisani po veličini i asortimanu. Najveća prodavnica smeštena je u Ušće Šoping Centru, površine od 1700m2. U Dexy Co Kids prodavnicama posebna pažnja usmerena je na detalje u objektu koji čine da kupovina bude što ugodnija. Pored igračaka Dexy Co je generalni uvoznik bebi opreme i to italijanskog brenda Brevi kao i dečije garderobe italijanskih proizvodjača Idexe i Blukids. Pored ovih brendova u Dexy Co Kids prodavnicama kupce očekuje i bogat izbor bebi opreme i dečije odeće i obuće drugih renomiranih proizvođača.   


Dexy Co veleprodaja saradjuje sa najvećim trgovinskim lancima kao što su: Delhaize, Mercator, Metro, Interex, Idea, Super Vero...  Ima odličnu saradnju sa lancima benzinskih pumpi poput OMV i EKO, na kojima su Dexy Co igračke stalno zastupljene. Saradnja je ostvarena i sa tradicionalnim kanalima distribucije, kioscima i specijalizovanim radnjama.
Kompanija Dexy Co je zaslužna za razvoj i uvodjenje na tržište Srbije najvećih brendova u industriji dečijih igračaka kao što su: LEGO Ninjago, Beyblade, Bratz, Lalaloopsy, Scooby Doo, Peppa Pig. Veliko iskustvo u ovoj oblasti preporučuje Dexy co kao pouzdanog i poštovanog inostranog partnera. Svake godine svojim kupcima predstavlja najnovije svetske hitove iz industrije dečijih igračaka. To će biti ideja vodilja i u budućim godinama poslovanja.

Dexy Co, Vaše omiljene igračke.

Spisak prodavnica Dexy co