Najnovija Europrom sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Europrom akcije:

Europrom

Naziv prodavca : Europrom
Kontakt : 014/222-664

Sve je počelo sada već daleke 1990. godine. Dva preduzimljiva čoveka, Desimir Tadić i Živorad Spasojević, došli su na ideju da osnuju zajedničko preduzeće za proizvodnju, usluge i trgovinu.

Razmišljajući o prometu na evropskom nivou dogovoreno je da se preduzeće nazove 'EUROPROM'.

15. juna 1990. godine preduzeće je počelo sa radom.
Svaki početak je težak, ali je preduzeće zahvaljujući viziji osnivača i vlasnika, kao i zalaganjem zaposlenih , uspelo da se razvija. 

U julu 1990. godine 'EUROPROM' otvara svoju prvu prodavnicu u naselju 'Kolubara II', a 1993. godine i maloprodajni objekat 'Ribarnica'.

U martu 1994. godine 'EUROPROM' počinje sa trgovinom na veliko koja nema obeležje tranzita. Ubrzo potom, iste godine, dolazi do preseljenja firme u novi poslovni prostor u Lukavcu. To svakako uslovljava i prijem novih radnika. Ne manje značajno je i uvodjenje računarskog informacionog sistema, što 'EUROPROM' svrstava u red retkih trgovačkih kuća koje su poslovale na taj naćin u to vreme. Takođe, otvoren je maloprodajni objekat 'Šabacki Put', u Valjevu.

Period 1995. do 1996. godine karakteriše kontinuiran i ravnomeran rad i razvoj preduzeća. U tom periodu 'EUROPROM' se na trzištu pozicionirao kao solidan i pouzdan partner. Sve to uslovljava i izuzetno poverenje dobavljača koje rezultira znatno povoljnijim ugovorima u odnosu na konkurenciju. Broj kupaca se permanentno povećava. Upravo tada se otvara maloprodajni objekat 'Jadar' u Valjevu.

Razvoj 'EUROPROM'-a na tragičan način je zaustavljen u novembru 1997. godine kada je u saobraćajnoj nesreći stradao Žikica Spasojević. Vest da je vlasnik i osnivač 'EUROPROM'-a nastradao u saobracajnoj nesreći kao grom iz vedra neba pogodila je sve zaposlene, poslovne partnere i javnost našeg grada. Preduzeće je u tom trenutku izgubilo motornu snagu, inicijatora i čoveka koji je svojom vizijom i idejama davao prepoznatljiv ton svim poslovima iza kojih je stajao 'EUROPROM'.  Sa svih strana stizali su telegrami saučešća, i podrske. Sve ove reči utehe i podrške ulile su novu snagu svim zaposlenima. Moralo se dalje. . .

Spisak prodavnica Europrom