Gosh

Naziv prodavca : Gosh
Kontakt : +381 (11) 357 30 85

GOSH Cosmetics je kozmetička marka, koja je prisutna već 25 godina u 66 zemalja širom sveta. Predstavništvo Gosh cosmetics se nalazi u Danskoj, gde proizvodi i nastaju. Sve proizvode GOSH brenda krase sjaj, kvalitet i intezivnost boja kako karmina,sjajeva, markera i senki tako i maskara i eyeliner-a. Određeni proizvodi se pored klasičnih izdanja mogu naći i u vodootpornim varijantama.


Većina naših proizvoda je kreirana da zadovolji veliki broj korisnika, koji žele da stvore jedinstven i prepoznatljiv izgled. Obzirom da trenutno postoji velika potreba za raznim ličnim izrazima, koji se konstantno menjaju, inovacija je neophodna. GOSH cosmetics iz sezone u sezonu, svojim proizvodima, uspeva da ide u korak sa novim i aktuelnim trendovima uzimajući u obzir potrebe, želje i očekivanja korisnika.


Svi proizvodi GOSH cosmetics su stvoreni najsavremenijom tehnologijom i umećem.  Prisna saradnja sa proizvođačima sirovih materijala doprinosi kvalitetu proizvoda GOSH cosmetics, jer vrhunski kvalitet proizvoda garantuje zadovoljne korisnike.

Sve dobro nastaje jasnom vizijom!

GOSH Cosmetics se sa predanošću brine o budućnosti sveta lepote. Bez dovođenja u pitanje kvaliteta proizvoda, GOSH cosmetics će svojim korisnicima pružiti upravo ono što traže. GOSH cosmetics predstavlja jedinstvo kvaliteta, kreativnosti i dostupnost cena na širokom tržištu. GOSH cosmetics konstantno vodi računa o aktuelnim trendovima i sve u cilju zadovoljnih korisnika.

Naša misija je da stvorimo i razvijemo vrhunski kvalitet naših proizvoda i našeg brenda, napredujući i funkcionišući kao tim sa našim korisnicima, partnerima.


Da bi naša misija bila uspešna, postoje određena načela kojih se pridržavamo

  •  Kreativnost i inovativnost
  • Vrhunski kvalitet proizvoda
  • Stvaranje i nadograđivanje brenda
  • GOSH Cosmetics misija se pokazala kao veoma uspešna u Skandinavskim zemljama i privukla je tržišta širom sveta.