Najnovija Idea sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Idea akcije:

Idea

Naziv prodavca : Idea
Sajt : www.idea.rs
Kontakt : 0800 101 202

Najbrži način da dodjete do Idea katalog akcija. 

Kompanija IDEA prisutna je na tržištu Srbije sa svojim veleprodajnim uslugama od 1992. godine, a nakon akvizicije od strane Agrokora 2005. godine zakoračila je i u segment maloprodaje.

Danas IDEA u svom sastavu ima 155 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.

IDEA i dalje intenzivno širi svoju maloprodajnu mrežu, po čemu se 2010. godina posebno ističe, jer je mreža prodavnica povećana za preko 30 novih maloprodajnih objekata. U svojim prodavnicama svakodnevno uslužuje više od 150.000 kupaca pružajući im vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine, te pažljivo izabran asortiman kvalitetnih proizvoda s naglaskom na sveže, zdravo i domaće, kao i redovnim oglašavanjem katalog akcija.

Tokom svog poslovanja IDEA kontinuirano ulaže u unapređenje svih procesa po uzoru na najbolju svetsku praksu iz oblasti retail-a. Pritom Idea i dalje razvija biznis veleprodaje iz kojeg je potekla opslužujući više od 10.000 kupaca, kao što su samostalne trgovinske radnje i ugostiteljski objekti širom Srbije.

Ukazujući na važnost okruženja u kome posluje kroz mnogobrojne donacije i sponzorstva, IDEA kontinuirano radi u skladu sa svojom tradicijom društveno odgovorne kompanije.

Vrednosti na kojima IDEA temelji svoj uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje, inovativnost i pre svega razumevanje potreba svojih kupaca.

Spisak prodavnica Idea

Beograd

Novi Sad

Loznica

Niš

Čačak

Užice

Zaječar

Subotica

Kruševac

Pančevo

Smederevo

Vrbas

Zrenjanin

Požarevac

Kikinda

Vranje

Smederevska Palanka

Leskovac

Sombor

Sremska Mitrovica

Ruma

Velika Plana

Petrovac na Mlavi

Obrenovac

Knjaževac

Bačka Topola

Pirot

Bor

Kula

Požega

-

Veliko Gradište

Bečej

Kragujevac

Kraljevo

Šabac

Paraćin

Jagodina

Vršac

Valjevo

Novi Pazar

Mladenovac

Aranđelovac

Stara Pazova

Trstenik

Aleksinac

Senta

Negotin

Raška

Ćuprija

Novi Bečej

Topola

Nova Pazova

Irig

Bogatić

Zlatibor

Titel

Brus

Bujanovac

Svilajnac

Inđija

Gornji Milanovac

Temerin

Šid

Apatin

Sivac

Novi Banovci

Srbobran

Kanjiža