Najnovija Idea sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Idea akcije:

Idea

Naziv prodavca : Idea
Sajt : www.idea.rs
Kontakt : 0800 101 202

Najbrži način da dodjete do Idea katalog akcija. 

Kompanija IDEA prisutna je na tržištu Srbije sa svojim veleprodajnim uslugama od 1992. godine, a nakon akvizicije od strane Agrokora 2005. godine zakoračila je i u segment maloprodaje.

Danas IDEA u svom sastavu ima 155 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.

IDEA i dalje intenzivno širi svoju maloprodajnu mrežu, po čemu se 2010. godina posebno ističe, jer je mreža prodavnica povećana za preko 30 novih maloprodajnih objekata. U svojim prodavnicama svakodnevno uslužuje više od 150.000 kupaca pružajući im vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine, te pažljivo izabran asortiman kvalitetnih proizvoda s naglaskom na sveže, zdravo i domaće, kao i redovnim oglašavanjem katalog akcija.

Tokom svog poslovanja IDEA kontinuirano ulaže u unapređenje svih procesa po uzoru na najbolju svetsku praksu iz oblasti retail-a. Pritom Idea i dalje razvija biznis veleprodaje iz kojeg je potekla opslužujući više od 10.000 kupaca, kao što su samostalne trgovinske radnje i ugostiteljski objekti širom Srbije.

Ukazujući na važnost okruženja u kome posluje kroz mnogobrojne donacije i sponzorstva, IDEA kontinuirano radi u skladu sa svojom tradicijom društveno odgovorne kompanije.

Vrednosti na kojima IDEA temelji svoj uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje, inovativnost i pre svega razumevanje potreba svojih kupaca.

Spisak prodavnica Idea

Beograd

Novi Sad

Loznica

Niš

Kragujevac

Čačak

Užice

Kraljevo

Zaječar

Šabac

Paraćin

Jagodina

Subotica

Kruševac

Pančevo

Inđija

Smederevo

Vrbas

Zrenjanin

Vršac

Požarevac

Valjevo

Kikinda

Novi Pazar

Vranje

Smederevska Palanka

Mladenovac

Leskovac

Sombor

Sremska Mitrovica

Ruma

Aranđelovac

Stara Pazova

Trstenik

Velika Plana

Aleksinac

Gornji Milanovac

Senta

Petrovac na Mlavi

Obrenovac

Knjaževac

Negotin

Raška

Bačka Topola

Ćuprija

Pirot

Temerin

Bor

Novi Bečej

Kula

Požega

-

Šid

Topola

Apatin

Sivac

Veliko Gradište

Nova Pazova

Irig

Bogatić

Zlatibor

Novi Banovci

Bečej

Srbobran

Titel

Brus

Bujanovac

Kanjiža

Svilajnac