Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Intersport akcije:

Intersport

Naziv prodavca : Intersport
Kontakt :

IIC-INTERSPORT International Corporation je trgovačka i upravna služba grupe INTERSPORT. Sa prometom od preko 9 milijardi i sa više od 5200 prodajnih mesta u 38 zemlje, INTERSPORT je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme.

INTERSPORT Srbija

Na području Srbije INTERSPORT je prisutan od 2002. godine, kada je u Beogradu otvoren prvi Mercator Centar u Srbiji. Intersport predstavlja standardni Mercatorov sadržaj, i trenutno radi u 9 prodavnica: Mercator Centar Beograd, Mercator Centar Novi Sad, Mercator Centar Niš, M-Rodić Tržni Centar u Beogradu, Roda Centar Kragujevac, Roda Centar Čačak, Roda Centar Šabac, Roda Centar Sombor i Roda Centar Subotica.

Svojim potrošačima INTERSPORT nudi koncept multibrend i multisport obuće, odeće i opreme sa najširom ponudom proizvoda za sve vrste sportova, kako rekreativnih tako i profesionalnih. U ponudi INTERSPORT-a zastupljeni su najpoznatiji svetski brendovi sportske odeće i obuće: Nike, Reebok, Puma, Umbro, kao i ekskluzivni brendovi Intersporta: Etirel, Fire Fly, Mc Kinley, On Line. Tu je i ponuda za timske sportove: fudbal, košarku, rukomet, odbojku, zatim sve za zimske sportove: skijanje, klizanje, nordic walking, hiking, i rekreativne sportove: trčanje, fitnes, plivanje, hodanje. Za sve ove aktivnosti INTERSPORT nudi najkvalitetnije proizvode izrađene od specijalnih tkanina, tzv. pametnih materijala.

U programu obuće, INTERSPORT nudi brendove Merrell, Asics, Salomon, Mizuno, Adidas, kao i najveći izbor obuće za planinarenje, rekreativno trčanje, slobodnu šetnju. U saradnji sa najvećim svetskim brendovima, INTERSPORT organizuje proizvodnju specijalnih SMU modela, koji se mogu kupiti samo u INTERSPORT-u. Takođe, INTERSPORT nudi i opremu za fitnes, tenis, biciklizam, skijanje, klizanje, planinarenje, kampovanje, odmor u prirodi, koje proizvode renomirani svetski proizvođači. U ekskluzivne INTERSPORT brendove spadaju Energetics, Nakamura, Tecno Pro, Pro Touch, Crazy Creek. INTERSPORT može uvek da se pohvali ponudom najnovijih modela iz sezona koje tek dolaze.

Osim izuzetne ponude sportske odeće, obuće i opreme, INTERSPORT svojim potrošačima uvek nudi specijalne akcijske ponude i popuste, kao i sezonska sniženja.

Spisak prodavnica Intersport