Najnovija Lilly sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Lilly akcije:

Lilly

Naziv prodavca : Lilly
Kontakt : +381 11 2620 033

Kada smo 2003. godine osnovali Lilly drogerije želeli smo samo jedno: da našim sugrađanima, komšijama učinimo dostupnom najkvalitetniju kozmetiku, sredstva za negu tela, dečiju negu i hranu, bebi program, pomoćna lekovita sredstva, parfeme i kućnu hemiju.

I posvetili smo se ostvarivanju te želje.

Od 2006. godine, našim potrošačima su u okviru Lilly drogerija postale dostupne i Lilly apoteke – u kojima profesionalni farmaceuti pored saveta i besprekorne usluge mogu da ponude i veliki izbor lekova po najpovoljnim cenama.

Ubrzo je postalo jasno da ta i takva želja nije bila samo naša: do 2011. godine otvoreno je 113 Lilly drogerija širom Srbije – što je dokaz da su naši sugrađani u našoj ponudi prepoznali ono što su tražili. Njihovo zadovoljstvo je ujedno i najbolja preporuka koja se može dobiti. Ako tim preporukama dodate posvećenost ispunjenju želja naših kupaca, česte akcije sniženja cena i dobru uslugu – jasno je zašto su Lilly drogerije danas najpopularniji lanac drogerija u Srbiji, koji dnevno usluzi 50 000 kupaca.

Oduvek smo umeli da ispunimo i – želju više.

Da bismo tržištu ponudili više – pokrenuli smo i sopstvenu proizvodnju preparata kreiranih na prirodnoj bazi – a koje odlikuje odličan kvalitet i razumna cena.
U saradnji sa vrhunskim dermatolozima i farmakolozima razvili smo širok asortiman proizvoda VELNEA i VEOMA ZDRAVA KREMA o kojima se možete informisati i na ovim stranicama.

Danas Lilly drogerije zapošljavaju 1400 ljudi i radi po standardima ISO kvaliteta.

Sve navedeno učinilo je da smo nedavno napravili još jedan korak dalje – i započeli poslovanja i na tržištu Bugarske, u kojoj beležimo (ne)očekivane uspehe.

Sledeće godine Lilly drogerije proslavljaju deset godina uspešnog rada. Uspeh je rezultat ispunjenja želja sa početka ove priče i želja koje ste nam tokom prethodnih godina iskazivali. Radimo na tome da i njih ispunimo.

Spisak prodavnica Lilly

Beograd

Novi Sad

Loznica

Niš

Kragujevac

Čačak

Užice

Kraljevo

Vrnjačka banja

Zaječar

Šabac

Paraćin

Jagodina

Subotica

Kruševac

Pančevo

Inđija

Smederevo

Vrbas

Zrenjanin

Vršac

Požarevac

Valjevo

Kikinda

Novi Pazar

Vranje

Smederevska Palanka

Lazarevac

Mladenovac

Leskovac

Sombor

Sremska Mitrovica

Bačka Palanka

Ruma

Stara Pazova

Trstenik

Aleksinac

Gornji Milanovac

Senta

Obrenovac

Knjaževac

Raška

Bačka Topola

Ćuprija

Pirot

Temerin

Prokuplje

Bor

Novi Bečej

Kula

Šid

Topola

Odžaci

Zlatibor

Srbobran

Svilajnac

Prijepolje

Tutin