Loop Media

Naziv prodavca : Loop Media
Kontakt : +381 21 47 51 777

Loopmedia nastala je 1992. godine u Novom Sadu. Prvobitan naziv firme je bio "TV VIDEO CENTAR", a delatnost je bila vezana isključivo za servisiranje profesionalne i kućne elektronike. Tokom vremena ukazala se potreba za širenjem asortimana usluga tako da 2001. godine u saradnji sa kompanijom "Studio Berar" počinjemo da se bavimo subdistribucijom profesionalne audio opreme HARMAN grupacije, a 2007. i distribucijom proizvoda iz konzumnog asortimana istoimene kompanije. U nastupajućim godinama Loopmedia svojom tržišnom strategijom, vrhunskim instalacijama i servisnom podrškom uspeva da postavi proizvode iz Harman grupacije u red najprodavanijih u Srbiji, broj brendova koje distribuiramo postaje sve veći, a u ponudu uvršćujemo i proizvode iz segmenta scenske rasvete.

Danas Loopmedia pomaže komintentima da do svojih ciljeva dođu na jednostavan i brz način. Pažljivim razmatranjem korisničkih zahteva i okolnosti probijamo granice konvencionalnog poslovanja i donosimo inovativna i za korisnike najprihvatljivija rešenja.

Za nas reč POVERENJE je temelj na kojem izgradjujemo svoje poslovne odnose, ono se iskazuje kroz ogroman trud da ostvarimo sve vaše vizije i odgovorimo na sve vaše zahteve.