Najnovija Maxi sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Maxi akcije:

Maxi

Naziv prodavca : Maxi
Sajt : www.maxi.rs
Kontakt : +381 11 20 92 400

Sve proizvode Maxi katalog akcija možete naći na preko glavnog menija.

Maxi je maloprodajni lanac prehrambenog tipa koji od kraja jula 2011. godine posluje u okviru međunarodnog maloprodajnog lanca Delhaize iz Belgije. Prvi Maxi supermarket otvoren je krajem 2000. Godine na Novom Beogradu. Maxi je ubrzo postao sinonim trgovine koja brine o potrošačima, prati svetske trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja.

Maxi supermarketi prostiru se na površini od 400 do 2.000 kvadratnih metara i opremljeni su modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom za čuvanje i izlaganje robe. U zavisnosti od veličine objekta Maxi nudi asortiman od 5.000 do 12.000 najpoznatijih domaćih i inostranih proizvoda. Strukturom svoje ponude zadovoljava potrebe svakog domaćinstva. Pored trajnih prehrambenih proizvoda prodaju se sveže namirnice, kozmetički i higijenski program, proizvodi kućne galanterije, mali kućni aparati, sezonski program...

Zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja. Maxi je trgovina sa veoma razvijenim odeljenjem za odnose sa potrošačima, koja svojim kupcima pruža priliku da postavljaju pitanja, predlažu, kritikuju i daju svoje utiske i sugestije o celokupnom poslovanju Maxi supermarketa.

U cilju što boljeg informisanja potrošača organizovan je Maxi Call Centar (0800 353 70 30) putem koga potrošači mogu dobiti informacije o prodavnicama, cenama, promotivnim aktivnostima, radnom vremenu, akcija sniženja, načinima plaćanja. Po ugledu na razvijene evropske zemlje Maxi je prvi na našem tržištu obezbedio besplatno pozivanje Call centra. Neposredan kontakt sa svojim potrošačima Maxi ostvaruje i preko Knjige utisaka koja se nalazi u svakoj prodavnici. Sve informacije o poslovanju Maxija dostupne si i na sajtu www.maxi.rs

Osim vrhunskom uslugom i širokim asortimanom, Maxi privlači brojne potrošače i povoljnim cenama. Svakog meseca katalog o specijalnom akcijskom sniženju nađe se stotinak proizvoda iz svih robnih grupa. Uporedo sa redovnim akcijskim sniženjima Maxi često organizuje dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode. Sva sniženja uvek su prilagođena sezonskim potrebama potrošača. O detaljima akcijske prodaje potrošač može da se informiše u svakom supermarketu, u promotivnom letku koji izlazi dva puta mesečno.

Maxi je jedinstven i u domenu vizuelnog identiteta. Čak i kada se menja Maxi uvek zadržava prepoznatljiv izgled porodičnog supermarketa zapadnog stila. U svom okruženju Maxi nudi brojne pogodnosti - parking prostor, poligone za dečiju igru, ozelenjene i uređene slobodne površine. Potpuno karakterističnom izgledu prodajnog prostora doprinosi, između ostalog, pozicioniranje robe po svetskim prodajnim standardima, promo ostrva na kojima su izloženi proizvodi sa mesečnih akcijskih sniženja, viseći "putokazi" koji olakšavaju snalaženje po objektu... Nije stoga čudo što gde god se pojavi Maxi supermarket brzo postaje lokalno obeležje.

Delhaize Group je međunarodni lanac maloprodajnih objekata iz Belgije koji je prisutan u jedanaest zemalja na tri kontinenta. Na kraju prvog kvartala 2011. godine, prodajna mreža Delhaize Group brojala je 2.816 prodavnica. Delhaize Group je u 2010. godini ostvarila prihod od 20,8 milijardi evra (27,6 milijardi dolara) i neto dobit od 574 miliona evra (762 miliona dolara). Na kraju 2010, Delhaize Group je zapošljavala oko 138.600 ljudi. Delhaize Group je članica berze Euronekst Brisel (DELB) i Njujorške berze (DEG).

Spisak prodavnica Maxi

Beograd

Novi Sad

Loznica

Niš

Kragujevac

Čačak

Užice

Kraljevo

Zaječar

Šabac

Paraćin

Jagodina

Subotica

Kruševac

Pančevo

Inđija

Smederevo

Vrbas

Zrenjanin

Vršac

Požarevac

Valjevo

Kikinda

Novi Pazar

Vranje

Smederevska Palanka

Lazarevac

Mladenovac

Sombor

Sremska Mitrovica

Bačka Palanka

Ruma

Aranđelovac

Stara Pazova

Gornji Milanovac

Petrovac na Mlavi

Obrenovac

Raška

Sremska Kamenica

Pirot

Bor

Kula

Požega

Ivanjica

Šid

Topola

Apatin

Nova Pazova

Arilje

Bogatić

Zlatibor

Bečej

Brus

Bujanovac

Priboj

Mali zvornik

Mionica