Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Metla Komerc akcije:

Metla Komerc

Naziv prodavca : Metla Komerc
Kontakt : 016/ 223 600

Počeci poslovanja preduzeća Metla Komerc, datiraju od novembra 1990. godine. Od samog početka preduzeće, svoje poslovanje, bazira na trgovini robom široke potrošnje, pri čemu se najveći deo prometa ostvaruje na trgovini proizvodima iz grupe pića, voda i sokova. Upravo zbog ovoga Metla Komerc svoje visoko mesto na tržištu zauzima kao veleprodaja i maloprodaja pića i sokova po najpovoljnijim uslovima. Prateći visoke zahteve tržišta i pridržavajući se načela poslovanja 'dobrog domaćina' preduzeće vremenom širi asortiman proizvoda koji ima u ponudi i danas u svom portfoliju ima preko 4000 proizvoda robe široke potrojšnje. Ovim se Metla Komerc danas definiše kao trgovinsko preduzeće koje posluje kao veleprodaja i maloprodaja robe široke potrošnje i koje u svojoj ponudi ima asortiman i za najzahtevnije kupce i to iz grupe pića, voda, sokova, konditora, osnovnih životnih namirnica, kućne hemije, Horeka program i prateći asortiman proizvoda.

Vodeći se u svom poslovanju principima dobre poslovne prakse i vizijom osnivača i vlasnika gospodina Božidara Stojkovića, preduzeće stremi uspehu u svim novim poslovnim izazovima.

Ovakvo poslovanje za rezultat ima brojne poslovne rezultate i nagrade. Preduzeće Metla Komerc je dobitnik laskave titule Najvećeg distributera Apatinske pivare za Istočnu Srbiju. Zatim nosilac je priznanja za distribuciju i partnersko poslovanje svetskog brenda Coca-Cola.

U tradiciji uspešnog poslovanja od skoro 25 godina Metlu komerc karakteriše i visok stepen društvene odgovornosti, kao i epitet preduzeća koje je posvećeno svojim zaposlenima i zajednici u kojoj posluje, poštujući njihove potrebe i želje kao jedan od uslova bolje zajedničke budućnosti.

Spisak prodavnica Metla Komerc