Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Metro akcije:

Metro

Naziv prodavca : Metro
Kontakt : +381 11 3777 280

U našem glavnom meniju, kroz pretragu proizvoda, možete detaljno pogledati Metro katalog akcija.

METRO Cash & Carry je tržišni svetski lider koji posluje u okviru METRO Group, trgovačke grupe koja je treća po veličini u svetu. U ovom trenutku ima 100.000 zaposlenih radnika, posluje na tri kontinenta, u Evropi, Aziji i Africi, u 33 zemlje sveta sa 700 distributivnih centara.

Svoj razvoj u Srbiji METRO Cash & Carry, započeo je 2005. godine otvaranjem prvog distributivnog centra u Beogradu – Krnjača. Vrednost investicije u tom trenutku iznosila je 15.000.000 evra, zaposleno je 300 radnika, a period izgradnje bio je tri meseca.

Naš koncept, prilagođen potrebama profesionalnih kupaca, odnosno poslovnim subjektima koji posluju u sektoru ugostiteljstva (hoteli, restorani, kafei, barovi, ketering službe), kao i trgovcima (kiosci, STR, benzinske pumpe, knjižare) i nebrojenim drugim pravnim subjektima koji za potrebe obavljanja svoje profesionalne delatnosti, na jednom mestu, pod jednim krovom, mogu pronaći nebrojeni broj artikala, Sigurno za svakog ponešto. Osamdeset posto našeg asortimana, sastoji se od proizvoda domaćih proizvođača i dobavljača.

Kupovinom na jednom mestu štedimo vreme naših korisnika. Omogućavamo Vam dostupnost proizvoda u velikim količinama, specijalnim pakovanjima. Sami birate željene proizvode, i što je najvažnije, čitav proizvodni program visokog kvaliteta pronaći ćete po izuzetno konkurentnim cenama kao i putem akcija i kataloga.

Otvaranjem prvog distributivnog centra u Srbiji, METRO Cash & Carry je nastavio svoj strategijski razvoj. Danas METRO Cash & Carry u Srbiji posluje sa ukupno sedam objekata. Tri su u Beogradu (Zemun, Krnjača i Vidikovac), a u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici nalazi se po jedan objekat.

Da bismo zadovoljili potrebe naših profesionalnih kupaca, učinili smo sve da njihovi razlozi za kupovinu u našim distributivnim centrima budu upravo naša želja za jačanjem na tržištu Srbije.

Spisak prodavnica Metro