Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Neptun akcije:

Neptun

Naziv prodavca : Neptun
Kontakt : +381 11 228 84 20

S&S Electronika d.o.o. je kompanija koja je preuzela, od jula 2011.godine, lanac robnih kuća tehničke robe, audio-video uređaja i aparata za domaćinstvo Neptun. Ona je deo Balfin Grupe, jedne od najvećih i najuspešnijih poslovnih grupa, čija je osnovna delatnost maloprodaja i izgradnja nekretnina. Neptun maloprodajni lanac je takođe prisutan i u drugim balkanskim zemaljama, kao maloprodajni lanac Balfin Grupe, kao što su Makedonija, Srbija, Albanija i Crna Gora.

Neptun je na tržištu Srbije prisutan od 2007. godine. Neptun kao član maloprodajnog lanca Balfin Grupe, uvodi nove organizacione standarde u skladu sa internacionalnim standardima svih Neptun maloprodajnih objekata.

Cilj nam je da obezbedimo potrošačima bogat asortiman, kako bi zadovoljili potrebe i najizbirljivijih potrošača svih generacija. U prijatnom prostoru, Neptun-ovih prodajnih objekata, potrošači trebaju da pronađu sve postojeće svetske i domaće brendove, veliki asortiman proizvoda po kategorijama, dobro obučeno i kvalifikovano osoblje i visoko kvalitetnu uslugu.

Spisak prodavnica Neptun