Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Novel akcije:

Novel

Naziv prodavca : Novel
Kontakt : 021/6615-456

Kompanija NOVEL je osnovana 1991. godine. NOVEL karakteriše progresivna ekspanzija svih ovih godina, koja se ogleda u sticanju liderske pozicije u distribuciji elektronike. Sa svojom mrežom od dvanaest specijalizovanih trgovina i kompletnom logistikom koja prati efikasno funkcionisanje trgovina, NOVEL je postavio nove standarde u domenu svog poslovanja u širem okruženju. Da najbolji idu sa najboljima govori i činjenica da imamo ekskluzivne ugovore o distribuciji najjačih svetskih brand-ova. Takođe uspevamo da obezbedimo najbolje kreditne linije na tržištu i uvek se trudimo da našim kupcima ponudimo što bolje uslove plaćanja. NOVEL je pionir u implementaciji novih vrsta elektronskog plaćanja i uvek prati sve svetske trendove.

NOVEL nije samo ime, to je brand, iza koga stoji više od sto dvadeset zaposlenih, ljudi-pojedinaca koji su tu sve ove godine sa Vama - da Vam pomognu, da Vas savetuju, da Vas edukuju i da budu Vaši prijatelji, da budete ponosni na činjenicu da ste svoje uređaje kupili baš u našoj kući.

Kupovinom u Novelu ste osigurali Vašu kupovinu, pravim izborom uz pomoć stručnog osoblja obučavanog u trening centrima brand-ova čiji je NOVEL ekskluzivni uvoznik ili distributer. Osim toga i na samom web portalu, na adresi www.novel.rs možete se sami upoznati i edukovati sa najsavremenijim dostignućima iz oblasti konzumne elektronike, AV uređaja, bele tehnike, foto opreme, informacionih tehnologija, mobilne i fiksne telefonije. Na našem web portalu imate izuzetno korisne i precizne opise uređaja koji se mogu naći u našoj prodajnoj mreži. Novina je što od 2008. godine možete svu robu poručiti preko web portal-a i stići će Vam na kućnu adresu u najkraćem vremenskom periodu.

Mi se razlikujemo od drugih, a da to možemo, već smo to nebrojano puta dokazali. Uverite se i Vi u to i proverite činjenice koje smo u ovom tekstu izneli i na koje smo jako ponosni, jer iza njih stoje godine mukotrpnog rada. Stalno vršimo inplementacije novih tehnologija u naše procese rada, kao i nove načine prodaje, a tu prvenstveno mislimo baš na prodaju preko interneta, koju ćemo u narednom periodu dovesti do novih dimenzija za naše prilike.

Spisak prodavnica Novel