Najnovija Numanović sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Numanović akcije:

Numanović

Naziv prodavca : Numanović
Kontakt : +381.11.329.18.49

Fabrika nameštaja “Numanović” iz Novog Pazara osnovana je 1995. godine. Razvojni put fabrike karakteriše konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje, kroz modernizaciju proizvodnih kapaciteta i upošljavanje novih radnika.Danas fabrika posluje u novoizgradjenom, savremenom industrijskom objektu površine preko 15.000 m2 sa svim pratećim sadržajima (magacini,sušare,kotlarnice,parionice gradje i dr.). 

Fabrika poseduje moderno opremljen salon nameštaja površine preko 1500 m2, kao i 2 salona nameštaja u Beogradu.Kadrovski potencijal čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici.Mašinski park je moderan i visokoproduktivan i odraz je permanentnog tehnološkog razvoja i osavremenjivanja. Zaslugom svojih dizajnera i konstruktora, razvijen je široki proizvodni program, koji se i dalje konstantno razvija i dopunjuje.Okosnicu tog programa čini proizvodnja kauča, troseda, jednoseda, ležajeva, garnitura i fotelja.Proizvodi su izradjeni od kvalitetnih sirovina i repromaterijala. 

Proizvodi su veoma dobro prihvaćeni na tržištu,o čemu govore brojne nagrade i priznanja, na sajamskim i drugim manifestacijama.Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, nameštaj “Numanović” uspeva da zadrži svoju originalnost, sto ga čini prepoznatljivim u industriji nameštaja, a to je garancija uspešnog razvoja fabrike.

Spisak prodavnica Numanović