PC Practic

Naziv prodavca : PC Practic
Kontakt :

Od kada je, 2003. godine, otvorena prva prodavnica sa znakom PC Practic-a, naša kompanija teži istoj viziji: pružiti kupcima mogućnost da po najpovoljnijim uslovima i uz garantovanu podršku nabave kvalitetne računare i opremu. Danas smo po obimu prometa među pet najuspešnijih lanaca u Srbiji, sa tendencijom daljeg rasta, a robu isporučujemo na teritoriji cele zemlje. Profit se neprestano ulaže u dalji razvoj usluga, nove načine distribucije i ponudu novih kategorija proizvoda.

Gotovo da nema velikog brenda u IT industriji sa kojim nemamo direktnu saradnju kao sertifikovani partneri. Toshiba, Apple, Lenovo, HP i drugi proizvođači u nama su prepoznali pouzdanog partnera, zbog čega smo u prilici da uvek prvi dobijemo najnovije proizvode, naši kupci imaju na raspolaganju usluge zvaničnih servisa, prodavnice su uvek snabdevene, a svaki proizvod, koliko god specifičan bio, na zahtev kupca stići će iz inostranstva za nedelju ili dve. Zahvaljujući partnerstvu sa Majkrosoftom, nudimo široku paletu računara sa originalnim operativnim sistemom po cenama koje višestruko umanjuju trošak koji odlazi na sam softver. Računari koji se nalaze u ponudi na ovom sajtu su među najjevtinijima na tržištu jer veliki obim prodaje koji ostvarujemo zahvaljujući hiljadama kupaca čije smo poverenje stekli nam daje mogućnost da prodajemo kompjutere sa minimalnim marginama zarade, što je jedini poslovni model koji dugoročno funkcioniše na obostrano zadovoljstvo kupca i prodavca.

Putem klasičnih i elektronskih medija, socijalnih mreža i promotivnog materijala nastojimo da edukujemo javnost za upotrebu savremenih tehnologija, jer velika kompleksnost IT uređaja ograničava broj zainteresovanih na srazmerno malu elitu. Posebno smo zaintersovani za edukaciju građana za korišćenje "običnog" kućnog računara, na čemu radimo objavljivanjem mesečnih i drugih publikacija i detaljnim objašnjenjima na ovom sajtu. Koristeći različite forme plaćanja, prvenstveno beskamatno, nastojimo da omogućimo svakoj porodici, kolika god primanja imala, da uđe u informatičku eru, što je najbolje ulaganje u budućnost za društvo i pojedinca.

Naši računari nalaze se u kompanijama širom Srbije, a nabavke od stotinu i više računara prestale su da budu retkost jer domaće i strane kompanije u nama vide partnera koji će odgovoriti na njihove specifične zahteve i omogućiti im veliku uštedu kroz nabavku računara koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Sa jednakim zadovoljstvom kreiramo unikatne računare po specifikacijama kupca, bili oni gejmeri ili profesionalci kojima je kompjuter primarna alatka, a oni koji su kod nas nabavili računare velike snage mogu posvedočiti o značajni uštedama koje su postigli tako što su nam prepustili da za njih pronađemo najbolje i najpovoljnije komponente. Servis PC Practic-a ne odbija ni jednog kupca, za veliki broj komponenata garantujemo zamenu u roku od nedelju dana, dok usluge servisa pružamo i posle isteka garancije.

Cilj nam je da u najskorijoj mogućnosti pružimo kompletnu uslugu online, uključujući kastomizaciju proizvoda i plaćanje, kako bi smo postali prva prava online prodavnica računara u Srbiji. Sajt pcpractic.rs ažurira se iz minuta u minut novim proizvodima i servisima za posetioce. Uživajte u surfovanju kroz naš katalog i budite sigurni da su sve cene konačne, bez skrivenih troškova. Veoma cenimo svaki savet i sugestiju, a na pitanja u elektronskoj formi, telefonom ili lično uvek rado odgovaramo.