AiK SHOP

Kuda u kupovinu


Najnovija Senta Promet sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Senta Promet akcije:

Senta Promet

Naziv prodavca : Senta Promet
Kontakt : +381-24-815-505

AD 'Senta-Promet' TP osnovano je 1946. godine kao gradsko trgovinsko preduzeće i sada već ima dugu tradiciju trgovine mešovitom i drugom robom. Prodavnice prehrane, tekstilne robe, proizvoda drvne i metalske industrije, kao i kancelarijskog materijala činile su zaokruženu ponudu tadašnje trgovine.

Preduzeće je tokom svog postojanja pretrpelo niz promena, a 2002. godine izvršila se svojinska transformacija i preduzeće je privatizovano, tako da je sada značajan akter u lokalnoj zajednici i predvodnik privrednog razvoja opštine koja se razvija. Danas Senta-Promet i dalje ponosno posluje, širi svoju delatnost i obim poslovanja. Prepoznatljiv kvalitet usluge, širok asortiman kao i povoljne cene su bitni elementi koji su na najbolji način pozicionirali kompaniju u srcima svojih potrošača. Po prometu i teritoriji na kojoj posluje Senta-Promet je već odavno napustila lokalne granice, ali po usluzi i pristupu svojim kupcima ona i dalje važi za najbližeg, pravog komšiju.

Svoju ulogu najznačajnijeg trgovačkog lanca Senta-Promet shvata ozbiljno, odgovorno i domaćinski. Svakako je veliki izazov da svojim sugrađanima pruža svaki dan bolju uslugu nego što je bila juče. Najoštrijim kritičarima Senta-Promet smatra upravo svoje komšije, prijatelje i poznanike. Raditi stvari boljejeste moto kog se drže zaposleni u ovoj kompaniji. 300 radnikasvakodnevno vredno radi na tome da potiske opštine na severu Vojvodine budu redovno snabdevene prehranom, raznim pićima i kućnom hemijom po cenama, koje samo pravi komšija može da ponudi. Svaka ideja, kako još bolje pomoći našim kupcima da nađu pravi proizvod za sebe i time se zadovoljniji vrate sledeći put, se sa pravom mnogo ceni te na njoj radi celokupan kolektiv Senta-Prometa.

U nastojanju da svojim potrošačima pruži maksimalni užitak u kupovini Senta-Promet organizuje mnogobrojne akcije na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou. Vikend Izbor, Akcija za 5!  i Liflet Akcija su kupcima odavno poznati načini da se značajno uštedi na već tradicionalno niskim cenama. Kao nov koncept u našim objektima 2011.god. predstavili smo Izuzetne cene koje se obračunavaju na najprodavanije proizvode, te koje su na trajno niskom nivou tokom dužeg vremenskog perioda.

Pored velikog asortimana, redovnog snabdevanja i pristupačnih cena, otvorenost i ljubaznost zaposlenih u svojim prodavnicama kompanija smatra za svoj najjači adut.

Kao članu lokalne zajednice kompaniji Senta-Promet je čast da omogući svojim sugrađanima kulturne, sportske i druge manifestacije koje donira na teritoriji severne Bačke i Banata.

Na listi prioriteta Senta-Prometa su zadovoljstvo i osmeh na licu kupaca, koji se kotiraju visoko u odnosu na ostale.

Spisak prodavnica Senta Promet

Kikinda

Senta

-