Najnovija Tempo sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Tempo akcije:

Tempo

Naziv prodavca : Tempo
Kontakt : 0800 / 3537 040

DOBRODOŠLI NA TOP DESTINACIJU ZA NISKE CENE!

U maloprodajnoj mreži kompanije Delez Srbija posluje 12 Tempo centara, četiri u Beogradu, po jedan u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Čačku, Užicu i Šapcu.

Prvi Tempo centar u Beogradu je otvoren 15. jula 2004. godine . Na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara Tempo Viline Vode je podrazumevao širok asortiman proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima koji su bili u prilici da po niskim cenama obave veliku kupovinu.

Tempo Ada je prvi hipermarket u Srbiji koji je odgovorio svetskim trendovima uređenja prostora, pa se tako na oko 6.000 kvadratnih metara na Obrenovačkom putu br 3 i među 30.000 artikala, osećate kao da ste u laganoj promenadi. Ovaj objekat je renoviran tokom 2015. godine, a zvanično je otvoren 03. aprila 2015.

UVEK U AKCIJI!

Kroz niske redovne cene, atraktivne promocije kao i događaje koji se organizuju za potrošače tokom cele godine Tempo je uvek u akciji. Iza slogana koji na najbolji način pokazuje posvećenost cilju da su potrebe kupca uvek u fokusu stoji priča o dobrim cenama i kvalitetnoj ponudi.

ČEKAMO VAS U TEMPU!

U svakom trenutku vas u svih 12 Tempo centara očekuju:

• Niske cene: uz artikle sa stalno niskim cenama Tempo centri nude i popuste unutar specijalnih redovnih i vanrednih AKCIJA

• Širok asortiman kvalitetnih proizvoda čiji se kvalitet i svežina čuvaju u modernim aparatima za odlaganje i čuvanje hrane

• Odloženo plaćanje do 270 dana

• Parking

• Uslužno osoblje

• Radno vreme

RADNO VREME TEMPO CENTARA:

• Beograd, Novi Sad, Niš i Čačak - svaki dan od 0-24h

• Vrnjačka Banja, svaki dan od 7:30 do 22h

• Kragujevac, svaki dan od 7:00 do 24h

• Šabac, svaki dan od 7:30 do 22:30h.

• Užice i Kraljevo svaki dan od 6:00 do 24h

PRATITE NARANDŽASTU STRELICU I UŠTEDITE!

Sa novim renoviranim Tempo centrom na Adi, predstavljen je i novi Tempo logo. Iza plave i narandžaste strelice koji su deo logotipa nalaze se i dve osnovne vrednosti Plava strelica –pozicionirana je tako da pokazuje smer na gore i simbol je kvaliteta bez kompromisa. Narandžasta strelica – pozicionirana je tako da pokazuje smer na dole i simbolizuje niske cene i posvećenost konceptu da se potrošačima uvek ponudi širok asortiman proizvoda.

LOKACIJE

Tempo centara Tempo Viline Vode otvoren je 15. jula 2004. godine. Zauzima površinu od preko 5.000 kvadratnih metara i nalazi se u blizini centra grada, u Luci Beograd.

Tempo Kvantaš – na autoputu za Zagreb, prostire se na skoro 8.000 kvadratnih metara. Ponuda sadrži oko 35.000 artikala, a ispred prodajnog prostora nalazi se veliki parking prostor za 700 vozila.U sklopu centra su banka, kafe-bar i igraonica za decu.

Tempo Ada – na Obrenovačkom drumu broj 3, prostire se na oko 6.000 kvadratnih metara i u ponudi ima oko 30.000 artikla. Uz parking ovde Vas očekuju apoteka, Benetton, Forma ideale, a tokom praznika se ovde organizuju i dodatne aktivnosti kao što su: klizališta, koncerti, božićno selo za najmlađe i slično.

Tempo Lekino Brdo – u ovom hipermarketu u Bačvanskoj 21, koji se prostire na 3.500 kvadratnih metara, potrošačima je na raspolaganju besplatno dva sata parking prostora.

Tempo Novi Sad - otvoren je 2006. godine u Tekelijinoj ulici bb. Ovo je najveći prodajni objekat u Vojvodini i zauzima površinu od oko 5.000 kvadratnih metara. U ponudi se nalazi oko30.000 artikala, a u sklopu centra su banka, apoteka, igraonica za decu.

Tempo Niš - smešten na ulazu u Niš, prostire se na 5.000 kvadratnih metara. Ponudom od 30.000 artikala, velikim parking prostorom, bankom i kafe-barom, kupcima je omogućena najugodnija kupovina.

Tempo Čačak – prostire se na površini od oko 3.000 kvadratnih metara i nalazi se u centru Čačka, Železnička kolonija bb. U svom asortimanu ima 25.000 artikala i garažu sa preko 80 parking mesta.

Tempo Užice – otvoren je decembra 2009. godine. Objekat se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića bb, prostire se na površini od oko 3.000 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima oko 25.000 proizvoda. Parking prostor od 102 mesta nalazi se u sastavu objekta.

Tempo Kraljevo – smešten u Industrijskoj zoni Šeovac, a potrošačima nudi oko 30.000 artikala na prostoru od oko 5.000 kvadratnih metara. Ispred objekta na raspolaganju je 400 parking mesta.

Tempo Kragujevac - Tempo centar u Kragujevcu prostire se na površini od oko 6.000 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima oko 30.000 artikala najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača.

Tempo Šabac – Poslednji otvoren Tempo hipermarket pleni modernim dizajnom na preko 2.000 kvadratnih metara i ima širok asortimanom proizvoda. Nalazi se u sklopu Capitol parka.

Tempo Vrnjačka banja – prostire se na poreko 2.000 kvadratnim metara uz obezbeđen parking za sve kupce.

Spisak prodavnica Tempo