AiK SHOP

Kuda u kupovinu


Najnovija Tempo sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Tempo akcije:

Tempo

Naziv prodavca : Tempo
Kontakt : 0800 / 3537 040

Tempo katalog akcija možete pogledati i na našim stranicama jednostavnim izborom u glavnom meniju.

Tempo centri su prepoznatljivi po svom jedinstvenom konceptu koji omogućava potrošačima da na jednom mestu pronađu najraznovrsniji asortiman proizvoda, od prehrambenih artikala, kućne hemije, kućnih aparata, tehničkih uređaja, tekstila, garderobe do opreme za baštu, automobile i sportske opreme, po izuzetno povoljnim cenama. Svi Tempo centri uređeni su i opremljeni u skladu sa svetskim standardima a u svom sastavu imaju obezbeđen parking prostor.

Tempo centri svojstveni su i po prepoznatljivom vizuelnom identitetu. Potpuno karakterističnom izgledu prodajnog prostora doprinosi, između ostalog, pozicioniranje robe po svetskim prodajnim standardima, promo-ostrva na kojima su izloženi proizvodi s mesečnih akcijskih sniženja i kataloga, kao i viseći putokazi koji olakšavaju snalaženje po objektu. Površina Tempo centara je od 8.000 do 18.000 kvadratnih metara, a opremljeni su modernom funkcionalnom opremom za čuvanje i izlaganje robe. Svaki centar poseduje parking prostor od 80 do 700 mesta.

Asortiman robe koji se nalazi u ponudi Tempa , od 8.000 do 50.000 artikala, više je nego raznovrstan. To znači da se u Tempu mogu kupiti svi najpoznatiji domaći i inostrani proizvodi, od kompletne prehrane do velike ponude neprehrambenog asortimana.

Prvi Tempo otvoren je 2004. godine u Beogradu, trenutno maloprodajnoj mreži postoji sedam Tempo objekata, dva u Beogradu, po jedan u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Čačku i Užicu. Ovo su najveći prodajni objekti u Srbiji koji rade non stop, 24 sata, omogućavajući na ovaj način da potrošači u bilo koje doba dana i noći mogu da obave svoju kupovinu.

Prvi Tempo otvoren je 15. jula 2004. godine u Beogradu. Zauzima površinu od 8.000 kvadratnih metara i nalazi se u neposrednoj blizini centra grada u Luci Beograd.

Nakon dvogodišnjeg uspešnog poslovanja kraj 2006. godine završen je sa tri nova Tempa.

Novosadski Tempo - otvoren je 1. decembra 2006. godine u Tekelijinoj ulici bb. Ovo je najveći prodajni objekat u Vojvodini i zauzima površinu do 12.000 kvadratnih metara.U ponudi se nalazi čak 40.000 artikala, a u sklopu centra su banka, apoteka, igraonica za decu.

Tempo Niš - otvoren je 8. decembra 2006. godine. Smešten na ulazu u Niš, u Bulevaru 12. februara 80,prostire se na 10.000 kvadratnih metara. S ponudom od 30.000 artikala, velikim parking prostorom, bankom i kafe-barom kupcima je omogućena najugodnija kupovina.

Tempo Kvantaš Beograd-otvoren je 22. decembra 2006. godine. Tempo na adresi Autoput za Zagreb 35, prostire se na 18.000 kvadratnih metara. Ponuda od 50.000 artikala, kao i brojna akcijska sniženja, garantuju najniže cene na tržištu. Ispred prodajnog prostora nalazi se veliki parking prostor za 700 vozila, a u sklopu centra su banka, kafe-bar i igraonica za decu.

Tempo Čačak– otvoren je 18. juna 2009. godine. Prostire se na površini od 7.000 kvadratnih metara i nalazi se u centru Čačka, Železnička kolonija bb. U svom asortimanu ima 25.000 artikala najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača. U prizemnom delu centra potrošačima je na raspolaganju i garaža sa preko 80 parking mesta.

Tempo Užice– otvoren je 15. decembra 2009. godine. Objekat se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića bb, prostire se na površini od 4.700 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima 20.000 proizvoda. Parking prostor od 102 mesta nalazi se u sastavu objekta.

Tempo Kraljevo– otvoren je 22. decembra 2009. godine. Smešten u Industrijskoj zoni Šeovac, potrošačima nudi preko 30.000 artikala na prostoru od 10.000 kvadratnih metara. Ispred objekta na raspolaganju je 400 parking mesta.

Tempo Kragujevac - otvoren je 23.novembra 2010. ugao ulice Save Kovačevića i Miodraga Vlajića Šuke. Tempo centar u Kragujevac prostire se na površini od 9.000 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima 30.000 artikala najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača.

Svakog meseca na redonvnim akcijskim sniženjima u katalogu nadje se oko dve stotine proizvoda iz svih robnih grupa. Pored redovnih akcija u Tempu se često organizuju dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode, koja su prilagodjena sezonskim potrebama potrošača.

Kupljena roba se pored gotovog novca i čekovima može platiti i platnim karticama: Maestro, Mastercard, Visa, Dina, Diners, American Express.

Spisak prodavnica Tempo