Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže TP Morava akcije:

TP Morava

Naziv prodavca : TP Morava
Kontakt : 034/336-155

Trgovinsko preduzeće MORAVA osnovano je 19.januara 1998.godine.

Osnovna delatnost preduzeća je snabdevanje maloprodajnih objekata robom široke potrošnje na teritoriji grada Kragujevca i centralne Šumadije. Sedište firme je u Kragujevcu.

Veleprodajni kompleks od 6 400 m² opremljenog skladišnog, izložbenog i 350 m² kancelarijskog prostora nalazi se na lokaciji Industrijske zone 8A. U okviru TP Morave, nalazi se i Morava Prom AD- Lapovo - koja u svom sastavu ima robnu kuću površine 2700 m² i magacinski prostor od 2000 m² , kao i niz maloprodajnih objekata.

TP Morava u svom sastavu ima 12 maloprodajnih objekata u Kragujevcu, i namerava širiti svoju maloprodajnu mrežu.

TP Morava poseduje šest hladnjača za zamrznutu robu i suvomesnate proizvode. U okviru voznog parka poseduje - pet kamiona, 3 kombija i jedno vozilo pick-up.

TP Morava je uspostavila i primenjuje sistem menadžmenta kvaliteta u saglasnosti sa standardom SRPS ISO 9001:2008, i odnosi se na celu organizaciju, tj.veleprodaju, transport i skladištenje prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Takođe TP Morava je uspostavila i primenjuje HACCP SISTEM u organizacionom delu: skladište animalnih proizvoda, koji ispunjava sve zahteve Codex Alimentarius u sledećim oblastima aktivnosti: veleprodaja, transport i skladištenje animalnih proizvoda

Spisak prodavnica TP Morava