Najnovija Univerexport sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Univerexport akcije:

Univerexport

Naziv prodavca : Univerexport
Kontakt : +381 (21) 4870 200

Univerexport je jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca. U korak sa vizijom i misijom postavljenom pre 20 godina, stvoreno je prepoznatljivo ime koje se vezuje za kvalitetnu uslugu, širok asortiman i uvek pristupačne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi i najpovoljnije cene , iz domaće i inostrane ponude, neprekidno budu dostupni svakom kupcu razvijena je prodajna mreža koja danas obuhvata 33 maloprodajna objekata, 5 veleprodaja kao i 3 zavisna preduzeća koja posluju u okviru kompanije Univerexport.

2010. godine kompanija Univrexport počela je sa proširivanjem prodajne mreže otvaranjem svog prvog supermarketa na Novom Beogradu „011", a zatim i supermarketa „Univerexport" u Bačkoj Palanci.

2011. godine najveći objekat Univerexporta u prodajnoj mreži, supermarket „Alba", dobio je novi izgled. Uređivanje i proširivanje prodajnog prostra i spoljnog izgleda objekta trajalo je više od pola godine iz razloga što se objekat od početka do kraja radova nijednog momenta nije zatvarao za potrošače.

Univerexport, danas, ima preko 1.250 zaposlenih, sa zavisnim preduzećima, preko 1.850 zaposlenih, koji aktivno učestvuju u unapređenju procesa poslovanja.

Univerexport-ove prodajne objekte posećuje više od 30.000 kupaca dnevno, dok se u prodaji nalazi više od 16.000 artikala. Više od 70% su zastupljeni domaći proizvodi.

Stalne investicije u razvoj, kako prodajne mreže, logistike, tako i komunikacije sa kupcima, omogućuju brzo i efikasno ispunjavanje zahteva savremenog potrošača.

Spisak prodavnica Univerexport

Beograd

Novi Sad

Subotica

Inđija

Vrbas

Zrenjanin

Vršac

Kikinda

Sremska Mitrovica

Bačka Palanka

Ruma

Stara Pazova

Sremska Kamenica

Futog

Temerin

Novi Bečej

Kula

-

Apatin

Nova Pazova

Bečej

Kanjiža

Petrovaradin