Najnovija Win Win sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Win Win akcije:

Win Win

Naziv prodavca : Win Win
Kontakt : 0700 330 330

Najveći lanac maloprodaja i na webu i na zemlji!. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor IT opreme, AV opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, uređaja za video nadzor, satova, nakita, igračaka za decu, aparata za zdravlje ali i mnogih drugih uređaja.

Win Win je deo grupe Alti d.o.o., koja posluje na prostorima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. U svom planu ima i širenje na druga tržišta u okruženju.

Trenutno postoji 42 maloprodajnih objekta u Srbiji, od kojih se deset nalazi u Beogradu, dva u Novom Sadu, četiri u Nišu, dva u Čačku, a po jedan u Rumi, Leskovcu, Kraljevu, Kragujevcu, Valjevu, Užicu, Zrenjaninu, Smederevu, Subotici, Aranđelovcu, Požarevcu, Jagodini, Pančevu, Kruševcu, Somboru, Novom Pazaru, Obrenovcu, Šapcu, Boru, Vršcu, Vranju, Vrbasu i Bačkoj Palanci, Lazarevcu.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o novom konceptu radnji u kojima možete kupiti izdvojene artikle po diskontnim cenama. Diskontna ponuda podrazumeva NOVU robu koja je bila izložena u radnji, robu bez ambalaže ili sa oštećenom ambalažom. U sklopu ponude DISKONT radnji nalazi se i OUTLET proizvodi po izuzetn niskim cenama. OUTLET proizvodi su artikli koji zbog sitnog nedostatka nisu pušteni u redovnu prodaju. To može biti nedostatak drajvera za uređaj, sitno oštećenje ili pak model prethodne generacije.  

Spisak prodavnica Win Win

Bor

Beograd

Novi Sad

Loznica

Niš

Kragujevac

Čačak

Užice

Kraljevo

Vrnjačka banja

Zaječar

Šabac

Paraćin

Jagodina

Subotica

Kruševac

Pančevo

Inđija

Smederevo

Vrbas

Zrenjanin

Vršac

Požarevac

Valjevo

Kikinda

Novi Pazar

Vranje

Smederevska Palanka

Lazarevac

Mladenovac

Leskovac

Sombor

Sremska Mitrovica

Bačka Palanka

Ruma

Aranđelovac

Stara Pazova

Trstenik

Velika Plana

Aleksinac

Gornji Milanovac

Obrenovac

Knjaževac

Negotin

Raška

Bačka Topola

Ćuprija

Pirot

Temerin

Prokuplje

Novi Bečej

Kula

Kovin

Požega

-

Ivanjica

Šid

Topola

Sjenica

Kuršumlija

Ljig

Odžaci

Apatin