AiK SHOP

Kuda u kupovinu


Najnovija Zlatan trag sniženja – sve akcije

Kuda u kupovinu? Pronađite najbliže Zlatan trag akcije:

Zlatan trag

Naziv prodavca : Zlatan trag
Kontakt : 016/237 700

Zlatan trag, uspešno posluje u Leskovcu preko dvadeset godina.

 

U okviru kompanije nalaze se veletrgovina Primanova i lanac maloprodajnih marketa Zlatan trag.

 

Hipermarket Zlatan trag u Tekstilnoj ulici počeo je sa radom 2009. godine.

 

Do sada su otvoreni marketi na sledećim lokacijama: u naselju Dubočica, naselju Ančiki, Vlasotincu, Bošnjacu, Novom Selu u Nišu, Medveđi, Bojniku, Lebanu, Radničkom naselju, Grabovnici, Stajkovcu, Bunuškom čifluku, Crvenom Pevcu u Nišu, na Hisaru, Turekovcu, u naselju Podrum, Bogojevcu, Razgojni, Guberevcu, Pečenjevcu, Konjinu, Pridvorici, Oraovici, Miroševcu, Strojkovcu i Grdelici.

 

Zlatan trag nudi veliki asortiman kvalitetnih domaćih i stranih proizvoda po veoma povoljnim cenama, brojne pogodnosti za potrošače i vrhunsku uslugu u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu.

U urednim i preglednim marketima Zlatnog traga uvek ćete naći bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa i delikatesa,  mleka i mlečnih proizvoda, smrznutih proizvoda, konditora,  bezalkoholnih i alkoholnih pića, kozmetike i kućne hemije, tekstila i druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu.  

 

U želji da uvek ponudi više i da vam kupovina bude pravo zadovoljstvo,  Zlatan trag za vas uvek priprema brojne popuste, poklone i nagrade. Kvalitet proizvoda i usluga za povoljne cene u potpunosti

Spisak prodavnica Zlatan trag