Dođi i osvoji poklon -

Akcija važi do: 27.12.2017

Novogodišnja čarolija je počela!

Od 28. novembra do 27. decembra Stadion Vas nagrađuje fantastičnim nagradama. Za Vas smo pripremili veliku nagradnu igru DOĐI OSVOJI I POKLONI BIĆE TVOJI!

Dnevne nagrade:

Nedeljne nagrade:

Glavna nagrada:

* Rok važenja Roda market robnih vaučera koji predstavljaju dnevne nagrade je do 15.01.2018. godine.
* Rok važenja H&M market robnih vaučera koji predstavljaju dnevne nagrade je do 25.09.2022. godine.

Pravila nagradne igre DOĐI, OSVOJI I POKLONI BIĆE TVOJI:

Korak I: kupovinom u bilo kom prodajnom objektu u Stadion Shopping Centru u minimalnom iznosu od 2.000 rsd ostvarili ste uslov za učešće u nagradnoj igri.
Korak II: na info pultu SSC pokažite svoj fiskalni račun kojim ste stekli pravo učešća u nagradnoj igri i putem SMS-a ćete na vaš broj mobilnog telefona dobiti jedinstveni kod .
Korak III: kod iz SMS-a šaljete na broj 2222 ( *Cena poruke 3,6 rsd za MTS i Telenor; VIP 3,48 rsd )
Korak IV: ukoliko ste pravilno uneli kod, postajete punopravni učesnik nagradne igre DOĐI, OSVOJI I POKLONI BIĆE TVOJI!
Korak V: sačuvajte fiskalni račun i SMS sa kodom do kraja nagradne igre.

Izvlačenje nagrada

Izvačenje dnevnih nagrada:

Svi učesnici koji u toku jednog dana trajanja nagradne igre ostvare gore bliže opisanu kupovinu i budu poslali SMS sa kodom na broj 2222 sa odgovarajućim sadržajem biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika.

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade biće vršeno svakog dana osim nedelje u 10:00h počev od 28.11. do 26.12.2017. godine, te će se shodno tome dnevno izvlačiti po 1 DNEVNA nagrada.
Biće izvučeno ukupno 25 dobitnika DNEVNE nagrade.
Jedno lice ne može biti dobitnik DNEVNE nagrade više puta.
Dobitnik DNEVNE nagrade može biti dobitnik GLAVNE i NEDELJNE nagrade.
Objavljivanje dobitnika dnevne nagrade biće vršeno na internet strani www.stadionshoppingcenter.rs  i na zvaničnoj Facebook stranici najkasnije u roku od 1 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Izvlačenje nedeljnih nagrada:

Svi učesnici koji u toku jedne nedelje trajanja nagradne igre ostvare gore bliže opisanu kupovinu i budu poslali SMS sa kodom na broj 2222 sa odgovarajućim sadržajem biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajne dobitnike.

Izvlačenje dobitnika nedeljne nagrade biće vršeno:

Biće izvučeno ukupno 4 dobitnika nedeljne nagrade.
Jedno lice ne može biti dobitnik NEDELJNE nagrade više puta.
Dobitnik NEDELJNE nagrade može biti dobitnik DNEVNE nagrade.
Dobitnik NEDELJNE nagrade može biti dobitnik GLAVNE nagrade.

Objavljivanje dobitnika nedeljnih nagrade biće vršeno na internet strani www.stadionshoppingcenter.rs i na zvaničnoj Facebook stranici najkasnije u roku od jednog dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Svi učesnici koji u toku trajanja nagradne igre ostvare gore bliže opisanu kupovinu i budu poslali SMS sa kodom na broj 2222 sa odgovarajućim sadržajem biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade biće vršeno:

27.12.2017. godine (učestvuju lica koja su poslala SMS na broj 2222 sa odgovarajućim sadržajem u periodu od 28.11. u 07.00h do 26.12. 2017 u 23.59h).
Biće izvučen ukupno 1 dobitnik/ca glavne nagrade.

Dobitnik DNEVNE nagrade može biti dobitnik GLAVNE nagrade.
Dobitnik NEDELJNE nagrade može biti dobitnik GLAVNE nagrade.
Objavljivanje dobitnika glavne nagrade biće vršeno na internet strani www.stadionshoppingcenter.rs i na zvaničnoj Facebook stranici najkasnije u roku od jednog dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.